Koelen & Smeren

Bij TM-Tools hebben wij koel- en smeermiddelen van de top Duitse merken zoals Kaltenbach en FUCHS.

Wilt u meer weten over een van onze koel- en smeermiddelen, of staat uw koel- of smeermiddelen er niet tussen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Wij helpen u graag met het zoeken naar een oplossing voor uw uitdaging.  

 

Kaltenbach Cutol 2000 | Koelvloeistof

Kaltenbach CUTOL 2000 | Koelvloeistof

Verbeter de prestaties van uw verspanende machines met de CUTOL 2000 koelvloeistof van Kaltenbach. Geschikt voor zagen, boren, draaien, frezen en andere bewerkingen op diverse materialen, biedt dit chloorvrije koelmiddel optimale koeling en bescherming. Dankzij het speciale conserveringsmiddel blijft het bestand tegen bacteriële aantasting, zelfs na langdurige stilstand van de machine, zonder vervelende geuren. Met mengverhoudingen van 1:20 voor zagen, 1:30 voor boren, draaien en frezen, en 1:50 voor slijpen, past CUTOL 2000 zich aan verschillende bewerkingsbehoeften aan.

Ontdek hoe dit koelsmeermiddel van Kaltenbach uw verspaningsprocessen optimaliseert en uw machines soepel laat draaien. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met de Kaltenbach CUTOL 2000. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen. TM-Tools staat voor u klaar om u te helpen bij al uw zaagbehoeften.

 Zie ook:

·         Kaltenbach MA | Koelvloeistof  

·         Kaltenbach SP | Koelvloeistof

Kaltenbach Cutol MA | Koelvloeistof

Kaltenbach CUTOL MA | Koelvloeistof 

Optimaliseer uw verspanende bewerkingen met de CUTOL MA koelvloeistof van Kaltenbach, ideaal voor zagen, boren, draaien, frezen en andere bewerkingen in Aluminium. Deze koelvloeistof minimaliseert niet alleen milieueffecten, maar biedt ook economische voordelen en bevordert het verspaningsproces, waardoor zaag-, boor- en freesgereedschap minder snel slijt. De veelzijdigheid van deze koelolie strekt zich uit tot het nabewerken van diverse materialen en is bijzonder geschikt voor het zagen van Aluminium- buizen en profielen. Ontdek hoe de CUTOL MA uw verspaningsprocessen verbetert, terwijl u kosten en milieu-impact minimaliseert.

 

 Zie ook:

·         Kaltenbach SP | Koelvloeistof 

·         Koelpomp TOMA VWP 

Kaltenbach Cutol SP | Koelvloeistof

Kaltenbach CUTOL SP | Koelvloeistof 

Optimaliseer uw verspanende bewerkingen met de CUTOL SP koelvloeistof van Kaltenbach, ideaal voor zagen, boren, draaien, frezen en andere bewerkingen in Staal of RVS. Deze koelvloeistof minimaliseert niet alleen milieueffecten, maar biedt ook economische voordelen en bevordert het verspaningsproces, waardoor zaag-, boor- en freesgereedschap minder snel slijt. De veelzijdigheid van deze koelolie strekt zich uit tot het nabewerken van diverse materialen en is bijzonder geschikt voor het zagen van Stalen- of RVS- buizen en profielen. Ontdek hoe de CUTOL SP uw verspaningsprocessen verbetert, terwijl u kosten en milieu-impact minimaliseert.

 Zie ook:

·         Kaltenbach MA | Koelvloeistof  

·         Koelpomp TOMA VWP 

Kaltenbach Cutol MS | Nevelolie

Kaltenbach CUTOL MS | Nevelolie t.b.v. Microdoseersysteem

Verbeter uw verspanende bewerkingen met de CUTOL MS nevelolie van Kaltenbach. Ontworpen voor zagen, boren, draaien, frezen en andere bewerkingen, biedt deze hoogwaardige nevelolie optimale koeling en smering. Gebruik het met een microdoseersysteem zoals de Microdoseersysteem MDS om het milieu te sparen en kosten te besparen dankzij een efficiënt verbruik. Het bevordert een 'droog' verspaningsproces, vermindert slijtage aan gereedschap en is voordelig in gebruik en nabewerking. Ontdek de veelzijdigheid van CUTOL MS, perfect geschikt voor het zagen van buizen en profielen en het verbeteren van uw verspaningsresultaten.

 Zie ook:

·         Microdoseersysteem MDS

·         FUCHS Planto Mikro Uni | Nevelolie t.b.v. microdoseersysteem

FUCHS Planto Mikro Uni | Nevelolie

FUCHS Planto Mikro Uni | Nevelolie t.b.v. microdoseersysteem

Ontdek de Planto Mikro Uni nevelolie van FUCHS, een snel biologisch afbreekbaar product op basis van synthetische esters of plantaardige oliën met een hoog EP-niveau. Deze geavanceerde formule biedt superieure technische prestaties, die de standaard smeermiddelen op basis van minerale oliën overtreffen. Ideaal voor vernevel-spuitsystemen, vooral in combinatie met de Microdoseersysteem MDS, minimaliseert deze koelolie niet alleen de milieu-impact, maar zorgt ook voor kosteneffectief gebruik en bevordert 'droge' verspaning. Het resultaat? Minder slijtage aan uw zaag, boor, frees en ander verspanend gereedschap. Ontdek de voordelen van PLANTO Mikro Uni voor uw verspaningsprocessen en breng uw productie naar een hoger niveau.

Zie ook:

·         Microdoseersysteem MDS

·         Kaltenbach CUTOL MS | Nevelolie t.b.v. microdoseersysteem

Microdoseersysteem MDS | t.b.v. Nevelolie

Microdoseersysteem MDS

Ontdek het innovatieve Microdoseersysteem MDS, een geavanceerde oplossing voor het nauwkeurig doseren van koelolie en koelvloeistof in verschillende industriële toepassingen. Of het nu gaat om een cirkelzaagmachine, lintzaagmachine, draaibank, freesbank of een andere verspaningsmachine, de Microdoseersysteem MDS biedt de perfecte doseringsoplossing voor uw verspaningsprocessen.

Met dit nevelsysteem kunt u de koelolie nauwkeurig doseren, waardoor u de juiste hoeveelheid koelmiddel kunt leveren voor optimale prestaties en efficiëntie van uw machines. Of u nu kleine of grote hoeveelheden koelvloeistof nodig heeft, ons systeem zorgt voor consistente en betrouwbare doseringen voor elke toepassing.

Dit Microdoseersysteem MDS is ontworpen voor gebruiksgemak en betrouwbaarheid, met een eenvoudige installatie en bediening. Met zijn precisie en consistentie zorgt ons systeem voor een gelijkmatige verdeling van koelolie, waardoor de levensduur van uw gereedschappen wordt verlengd en de productiviteit wordt gemaximaliseerd.

Kies voor dit nauwkeurige Microdoseersysteem MDS zodat u nauwkeurig diverse vloeistoffen kunt vernevelen, denk hierbij aan nevelolie, koelolie en koelvloeistof. Met zijn geavanceerde technologie en betrouwbare prestaties helpt ons systeem u bij het optimaliseren van uw productie en het verbeteren van de kwaliteit van uw eindproducten.

Zie ook:

·         Kaltenbach CUTOL MS |  Nevelolie t.b.v. microdoseersysteem

·         Planto Mikro Uni | Nevelolie t.b.v. microdoseersysteem

Refractometer 0 - 32 % Brix

Refractometer 0 - 32 % Brix

 
Ontdek de kracht van precisie met onze Refractometer, een essentieel instrument voor het meten van de concentratie van koelvloeistoffen en koelmiddelen in uw industriële processen. Of het nu gaat om het bewaken van de mengverhouding van koelvloeistoffen of het controleren van de kwaliteit van uw koelolie, onze refractometers bieden nauwkeurige resultaten voor optimale prestaties.

Met onze refractometer kunt u eenvoudig en snel de mengverhouding van uw koelvloeistoffen controleren, waardoor u de efficiëntie van uw verspaningsprocessen kunt verbeteren. Of het nu gaat om het bewaken van de koelvloeistof in een Kaltenbach zaagmachine, een CNC-machines, een draaibank of een freesbank, onze refractometer biedt betrouwbare metingen voor een optimale werking.

Naast het meten van de mengverhouding, kan onze refractometer ook worden gebruikt voor het controleren van de concentratie van koelvloeistoffen en koelmiddelen, waardoor u de kwaliteit van uw koelprocessen kunt waarborgen. Met een breed scala aan toepassingen in verschillende industriële sectoren, is onze refractometer onmisbaar voor elk bedrijf dat afhankelijk is van nauwkeurige metingen.

Kies voor onze refractometer voor betrouwbare metingen van koelvloeistoffen, koelmiddelen en koelolie. Met ons gebruiksvriendelijke ontwerp en nauwkeurige resultaten, helpen ze u bij het optimaliseren van uw productieprocessen en het maximaliseren van de efficiëntie van uw apparatuur.