Over TM-TOOLS

TM-Tools is in 2018 opgericht vanuit passie voor techniek, onderhoud en reparatie aan machines. Met meer dan 10 jaar ervaring weet TM-Tools altijd een passende oplossing te vinden. Door diverse afdelingen te hebben mogen ervaren, sinds 2008 van servicemonteur tot Hoofd Servicedienst heeft TM-Tools een breed netwerk opgebouwd, waardoor wij altijd de juiste mensen kunnen inschakelen wanneer dit nodig is.

Specialist in ontzorgen, outsourcing, machinerevisie, service en onderhoud

Wij richten ons nog steeds met name op ontzorgen, machinerevisie, service en onderhoud. Echter we hebben onze dienstverlening inmiddels uitgebreid met machineverhuur, in- en verkoop van machines en advies over machine lease. We leveren onderdelen, toebehoren en advies op maat.

Partners

Door de sterke samenwerking met onze partners, kunnen wij u ook ondersteuning bieden op het gebied van software, hardware en het ombouwen van bestaande installaties.

Toni Maljoku

In & verkoop, innovatie,  eigenaar

Het mooiste aan mijn werk bij TM-Tools vind ik de uitdaging: een installatie samen stellen zodat deze voldoet aan de wensen van de klant en de gewenste productietijd.

Naast het leveren van nieuwe, gereviseerde machines en toebehoren, ontzorgen wij onze klanten met advies, support, hulp bij storingen, preventief onderhoud en keuringen.

Omdat wij met de beste machines werken die er te krijgen zijn, loop ik over van trots en energie.

Leen Maljoku

Hoofd administratie & marketing

Sven 

Service Engineer / Assistent bedrijfsleider 

Antonio 

Revisie & logistiek 

Jack 

Specialist , hard & software , elektronica