Outsourcing & maatwerk

Wij leveren dienstverlening op het gebied van technisch onderhoud en beheer, in de breedste zin van het woord. Door middel van outsourcing en technisch maatwerk ontzorgen wij onze klanten van A tot Z. Zo kunt u zich focussen op uw dagelijkse business en heeft u slechts één aanspreekpunt voor technische zaken.

Technisch beheer, in de ruimste zin

Bij het beheer en onderhoud van technische installaties komt veel kijken. Denkt u bijvoorbeeld aan de technische dienst in gebouwen, onderhoud, inkoop, keuringen, engineering e.d.. Bij TM-Tools hebben we jarenlange ervaring in de techniek en een uitgebreid netwerk. Daardoor vinden wij altijd de juiste partijen om mee samen te werken. Dit maakt dat wij u een compleet pakket aan outsourcing en maatwerk kunnen bieden.

Voordelen van technisch beheer en outsourcing bij TM-Tools

Onze klanten willen het liefst dat alles vlekkeloos en bij één partij geregeld wordt. U wilt zich immers geen zorgen maken over technische zaken zoals onderhoud, maar u wilt wél de continuïteit waarborgen. Met outsourcing ontzorgen we onze klanten. Wij zijn uw aanspreekpunt, u wordt altijd vakkundig geholpen. Zo bent u verzekerd van tijdig preventief onderhoud, reparaties, keuringen, inkoop, ontwikkeling, machinebouw, het optimaliseren van de bestaande installaties etc.

Wij nemen u al uw technische zorgen uit handen. Hierdoor garanderen we optimale prestaties en continuïteit, nu en in de toekomst.

Heeft u technische uitdagingen? Wilt u het beheer en onderhoud van uw installaties bij een betrouwbare partij neerleggen? Bij TM-Tools hebben we kennis van zaken. Elk pakket wordt op maat gemaakt en volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

Neem contact met ons op voor meer informatie.